08/16/05

Home
About Me
klimgebieden
Favorites
Photo Gallery
Feedback

 

Welcome to my Web site!

Wie zit er achter deze website? Nou ik dus. Wouter, getrouwd en vader van twee kinderen. Ongeveer 10 jaar ben ik nu bezig met sportklimmen, vooral indoor, maar als ik de kans heb probeer ik toch enkele keren per jaar 'naar buiten' te gaan. Deze web-site heb ik opgezet om de, meestal goede ervaringen die ik in verschillende gebieden opgedaan heb, te delen met anderen. Verder bekijk ik een gebied meestal met de ogen van een vader en of ik daar met mijn eigen kinderen veilig een dag zou kunnen klimmen. Dit is iets wat ik op andere web-site's wel eens mis.

Ik ben opgegroeid in een Christelijk gezin, en belijdt nog steeds mijn geloof in de gereformeerd vrijgemaakte kerk. Het is leuk om met andere mensen, of ze nu wel of niet in God geloven, daarover te praten. Het is niet aan mij om mensen over te halen, het geloof kan enkel gegeven worden door God.

Een andere grote intresse die ik heb is de muziekband U2. De akkoorden die zij aanslaan samen met  de vaak indringende teksten kunnen me kippenvel bezorgen. Sommige nummers kunnen, naar mijn idee zo opgevoerd worden tijdens een praise-avond.

Dit is zo'n beetje wie en wat ik ben, geschapen en op deze wereld gezet door God!

 

Home | About Me | klimgebieden | Favorites | Photo Gallery | Feedback

This site was last updated 08/16/05